Expertisecentrum Innovatief Ondernemen

Binnen expertisecentrum Innovatief ondernemen zetten de onderzoekers van speerpunt retailinnovatie in op vernieuwend onderzoek naar retail in al haar facetten. De focus ligt hierbij op businessgeoriënteerd praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek.

Retailerondernemers en beleidsorganisaties kunnen zich tot ons wenden met hun vragen rond professionaliseringstrajecten, opportuniteitsanalyses of effectiviteitsmetingen. Samen met de retailer worden noden afgetoetst en/of metingen uitgevoerd om de huidige situatie in kaart te brengen. Vervolgens stippelen wij in nauw overleg een toekomsttraject uit. Of het nu gaat om meer beleving in de fysieke winkel, het uitwerken van nieuwe businessmodellen of het implementeren van innovatieve technologieën om beter tegemoet te komen aan de noden van de huidige consument, PXL-Research begeleidt retailers stap voor stap naar een innovatieve toekomst.

In co-creatie met het werkveld wordt steeds de beste oplossing voor ieder innovatievraagstuk gezocht. Onze aanpak is professioneel, laagdrempeling, hands-on en staat garant voor een win-winsituatie voor alle partijen.

Projecten

Bezoek de projectwebsite door op onderstaande knop te klikken.

Contactgegevens

Onderzoekers retailinnovatie
Expertisecentrum Innovatief Ondernemen
Hogeschool PXL
Elfde Liniestraat 24, gebouw A
B-3500 Hasselt
e-mail: innovatiefondernemen@pxl.be

Hermien Raedts
tel. + 32 11 77 5871
e-mail: hermien.raedts@pxl.be

Ilse Vos
tel.: + 32 11 77 54 88
e-mail: ilse.vos@pxl.be